Kursus

Live webinar om astma hos hest ved Scott Pirie

Live-webinar-on-Equine-asthma-with-Scott-Pirie

Dato og tid:

Onsdag d. 25. marts kl. 19:30. 
Forelæser: Professor Scott Pirie (Webinar vil foregå på engelsk)

Selve webinaret er optaget og vil følges op med en Live Q&A session hvor du kan få svar på alle de spørgsmål du brænder inde med.

Du kan registrere dig helt frem til kort tid før webinaret begynder. Klik her eller på linket nederst på siden. 

Hvordan deltager jeg i webinaret?

1. Du registrerer dig ved at klikke her eller på linket nederst på siden.

2. Når du har registreret dig får du en bekræftelse med et link til webinaret.

3. Kort tid før webinaret begynder bliver der også sendt en email til dig med link til webinaret.

Jeg kan ikke finde min bekræftelse - hvad gør jeg?

Klik her eller på linket nederst på siden og prøv at registrere dig igen. Hvis du allerede er registreret, vil du få mulighed for at få tilsendt ny bekræftelse.

Webinaret handler om:

Hvordan griber du den hostende hest an?

a)    Du diagnosticerer den
b)    Du ignorerer det
c)    Du behandler med antibiotika 

Uanset, hvad du svarer, kan du få glæde af vores webinar om astma hos hest.

Astma hos hest er en inflammatorisk tilstand i de nedre luftveje som rammer heste i alle aldre og discipliner. Fænotypespektret for astma hos hest varierer fra mild, via moderat (tidligere kendt som IAD) og videre til svær (tidligere RAO). Forekomsten er så høj som 80% for mild sygdom og 15% for svær i forskellige hestepopulationer. Klinisk varierer hestens astma fra enkelte host til kronisk hoste, næseflåd, øget respirations anstrengelse og træningsintolerance. Kliniske tegn kan diskret og lidt fremtrædende, med nedsat ydeevne som eneste tegn.

Vær med til vores webinar om astma hos hest onsdag d. 25. marts kl. 19:30 med Professor Scott Pirie fra University of Edinburgh, som vil tage os gennem ætiologien, diagnosticering og behandling af sygdommen. Til slut i webinaret vil der være en live Q&A session, hvor du kan få svar på alle de spørgsmål du brænder inde med.

Tilmeld dig her!

Relateret indhold
Kursus

3-Day Global Equine Asthma Event - Gratis!

I løbet af de tre 2-timers webinarer vil du få den nyeste viden om astma hos heste. Meld dig til 3-Day Global Equine Asthma Event her!

Nyhed

Raske heste hoster ikke - På Facebook

Vi vil gerne gøre vores til at informere hesteejere om vigtigheden af, at få sin hest undersøgt hvis den hoster. Derfor har vi opdateret vores hjemmeside og lavet nogle opslag til Facebook, der skal gøre opmærksom på, at hoste indikerer sygdom og opfordrer hesteejeren til at kontakte sin dyrlæge.

HJÆLP?